Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0-237-281-64

PEDAGOGUL ANULUI 2022

Concursul raional ,,Pedagogul anului -2022” s-a desfășurat în perioada 11-18 februarie 2022, în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului raional ”Pedagogul anului”, aprobat prin Decizia Consiliului raional nr. 6/9 din 24 septembrie 2021. În fiecare an acest concurs este organizat cu scopul sporirii prestigiului profesiei de pedagog, stimulării activității creative a acestuia, promovării experienței avansate şi inovatoare, precum și motivării cadrului didactic pentru autoformare şi formare continuă.
Acest concurs oferă oportunitate tuturor participanţilor de a promova înalta măiestrie pedagogică, competenţele profesionale avansate şi de a-şi crea o imagine pozitivă în societate.
Participanţii la concurs au demonstrat competenţe profesionale deosebite, tehnici şi procedee didactice eficiente, moderne și captivante. Au fost susţinute ore publice bogate în conţinut, structurate corect din punct de vedere ştiinţific şi metodic.
Astfel de concursuri au un impact deosebit în stimularea activităţii creative a pedagogului şi diseminarea bunelor practici. Participarea a fost o încercare a cadrelor didactice de a-şi promova experienţa didactică, performanţele şi capacităţile profesionale.
Fiecare paricipant merită toate aprecierile pentru curajul, devotamentul, dedicația, implicarea și dragostea de care au dat dovadă. Astăzi, profesorii sunt puși la noi încercări, să aplice noi programe educaţionale, noi metode de lucru în desfășurarea procesului educațional, să implementeze proiecte online.
Competențele și abilitățile cadrelor didactice participante în concurs au fost apreciate de Comisia de concurs, conform nominațiilor după cum urmează:

Articole Recente